Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Alkatrészek
- Aszaló gép
- Bárgép
- Berkel szeletelőgépek
- Botmixer, merülőmixer
- Burgonyakoptatók
- Carpigiani tejszíngép / Carpigiani tejszínhabgép
- Csontfűrészgépek
- Dick Termékek
- Egyetemes konyhagép
- Elektromos késélezők
- Fekete tálca (műanyag/melamin)
- Forró csoki gép
- Főzőüstök
- Főzőzsámolyok
- Grillcsirke sütő
- Használt berendezések
- Húsdarálók
- Húshorgok
- Húsipari gépek
- Hústőkék
- Hűtéstechnika
- Hűtőkamra
- Indukciós főzőlap (Beckers)
- Ipari konzervnyitó
- Ipari mikrohullámú sütők
- Ipari mosogatógép
- Jégkásagépek
- Jégkockagép
- Kávégépek,kávédarálók
- Kenyérszeletelő gép
- Keretes csontfűrészek
- Kés sterilizálók
- Kézi fóliázó gép
- Kézszárító
- Kitchenaid gépek
- Kolbásztöltők
- Kontaktgrillek
- Konyhai eszközök
- Lágysajtreszelő gép (MOZZARELLA-TRAPISTA)
- Lánckesztyűk,lánckötények
- Látványsütő
- Mákdaráló
- Melegentartó vitrinek
- Mérlegek
- Mikrohullámú sütők
- Olajsütők
- Palacsinta és gofri sütők
- Paradicsom passzírozó
- Parmezán sajt reszelő, húsdarálóval
- Pizzakemencék
- Planetáris mixerek
- Rational kombipároló sütők
- RMGastro kisgépek
- Robot Coupe
- Rostlapok
- Rovarcsapda
- Rozsdamentes bútorok
- Rozsdamentes inox tálcák
- Sanelli Ambrogio kések, mágneses késtartók
- Sous Vide
- Stöckel termékek
- Szalamanderek
- Szeletelőgépek
- Talsa Gépek
- Tésztadagasztók
- Toaster
- Tridentum termékek
- Ugolini Italhűtő
- Unox gőzpároló sütők
- Vágólapok különböző méretekben
- Vákuumfóliázó gépek
- Vízlágyítók
- Zöldségdarabolók
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
UNOX BAKERLUX XB 693 Manuális elektromos kombi sütő párásítási lehetőséggel
A BAKERLUX XB6963 típusús sütő manuális vezérlésű (hőmérséklet, idő és párásítás vezérlő) kombisütő.
6 db 600 x 400 mm sütőtálca,
80 mm tálcatávolság,
hőlégkeveréses főzési mód 30°C - 260°C-ig,
párásított főzési mód 48°C - 260°C-ig,
előmelegítési hőmérséklet max.: 260°C,
hőlégkeverés automatikus irányváltással a tökéletesen egyenletes főzés biztosításához,
"SteamPlus" párolási rendszer biztosítja a gőzképződést már 48°C-tól,
megbízható klíma vezérlés,
"DryPlus" szabadalmazott párakiszellőzés,
belső világítás halogén lámpával a két ajtóüveg között,
az ajtó nyitási iránya átfordítható,
robosztus ajtószerkezettel van ellátva, a gyártó minimum 1.000.000 nyitást garantál meghibásodás nélkül,
dupla üvegezésű az ajtaja, az üvegezésen belül a sütőtér felőli üveg egy hővisszaverő bevonattal van ellátva, ezáltal is fokozva az energiatakarékosságot,
a dupla üvegfelület között állandó légáramlás van, aminek az a szerepe, hogy a külső ajtófelület soha ne melegedjen 60°C felé
ez munkavédelmi okok miatt fontos), továbbá ezt a célt szolgálja még a burkolat alatt a sütőtér fokozott hőszigetelése is
Főzési és sütési módok:
vegyes konvekciós + párásító főzés: 48°C - 260°C között változó hőmérséklettel és 30-60% gőzzel,
konvekciós sütés + párásítás: 48°C - 260°C között változó hőmérséklettel és 10-20% gőzzel,
gőzölés: 70°C - 130°C között változó hőmérséklettel és 100% gőzzel,
konvekció + DryPlus (száraz levegő): 70°C - 260°C
6 db 600 x 400 mm sütőtálca,
80 mm tálcatávolság,
hőlégkeveréses főzési mód 30°C - 260°C-ig,
párásított főzési mód 48°C - 260°C-ig,
előmelegítési hőmérséklet max.: 260°C,
hőlégkeverés automatikus irányváltással a tökéletesen egyenletes főzés biztosításához,
"SteamPlus" párolási rendszer biztosítja a gőzképződést már 48°C-tól,
megbízható klíma vezérlés,
"DryPlus" szabadalmazott párakiszellőzés,
belső világítás halogén lámpával a két ajtóüveg között,
az ajtó nyitási iránya átfordítható,
robosztus ajtószerkezettel van ellátva, a gyártó minimum 1.000.000 nyitást garantál meghibásodás nélkül,
dupla üvegezésű az ajtaja, az üvegezésen belül a sütőtér felőli üveg egy hővisszaverő bevonattal van ellátva, ezáltal is fokozva az energiatakarékosságot,
a dupla üvegfelület között állandó légáramlás van, aminek az a szerepe, hogy a külső ajtófelület soha ne melegedjen 60°C felé
ez munkavédelmi okok miatt fontos), továbbá ezt a célt szolgálja még a burkolat alatt a sütőtér fokozott hőszigetelése is
Főzési és sütési módok:
vegyes konvekciós + párásító főzés: 48°C - 260°C között változó hőmérséklettel és 30-60% gőzzel,
konvekciós sütés + párásítás: 48°C - 260°C között változó hőmérséklettel és 10-20% gőzzel,
gőzölés: 70°C - 130°C között változó hőmérséklettel és 100% gőzzel,
konvekció + DryPlus (száraz levegő): 70°C - 260°C