- Újdonságok
- Akciók
- Alkatrészek
- Aszaló gép
- Bárgép
- Berkel szeletelőgépek
- Botmixer, merülőmixer
- Burgonyakoptatók
- Carpigiani tejszíngép / Carpigiani tejszínhabgép
- Csontfűrészgépek
- Dick Termékek
- Egyetemes konyhagép
- Elektromos késélezők
- Fekete tálca (műanyag/melamin)
- Forró csoki gép
- Főzőüstök
- Főzőzsámolyok
- Grillcsirke sütő
- Használt berendezések
- Húsdarálók
- Húshorgok
- Húsipari gépek
- Hústőkék
- Hűtéstechnika
- Hűtőkamra
- Indukciós főzőlap (Beckers)
- Ipari konzervnyitó
- Ipari mikrohullámú sütők
- Ipari mosogatógép
- Jégkásagépek
- Jégkockagép
- Kávégépek,kávédarálók
- Kenyérszeletelő gép
- Keretes csontfűrészek
- Kés sterilizálók
- Kézi fóliázó gép
- Kézszárító
- Kitchenaid gépek
- Kolbásztöltők
- Kontaktgrillek
- Konyhai eszközök
- Lágysajtreszelő gép (MOZZARELLA-TRAPISTA)
- Lánckesztyűk,lánckötények
- Látványsütő
- Mákdaráló
- Melegentartó vitrinek
- Mérlegek
- Mikrohullámú sütők
- Olajsütők
- Palacsinta és gofri sütők
- Paradicsom passzírozó
- Parmezán sajt reszelő, húsdarálóval
- Pizzakemencék
- Planetáris mixerek
- Rational kombipároló sütők
- RMGastro kisgépek
- Robot Coupe
- Rostlapok
- Rovarcsapda
- Rozsdamentes bútorok
- Rozsdamentes inox tálcák
- Sanelli Ambrogio kések, mágneses késtartók
- Sous Vide
- Stöckel termékek
- Szalamanderek
- Szeletelőgépek
- Talsa Gépek
- Tésztadagasztók
- Toaster
- Tridentum termékek
- Ugolini Italhűtő
- Unox gőzpároló sütők
- Vágólapok különböző méretekben
- Vákuumfóliázó gépek
- Vízlágyítók
- Zöldségdarabolók
Csontfűrészgép a hatékony, biztonságos munkavégzésért
Egyetlen kés sem tud olyan hatékony lenni, mint a csontfűrészgép. A biztonságos munkakörülményekre nagy szükség van, szerezze be a berendezést!
A húsfeldolgozás veszélyeiről
A húsfeldolgozás fontos része számos területnek, elég csak például a vendéglátásra gondolni. A szakembereknek nap, mint nap jelentős mennyiségű húst kell feldarabolniuk, konyhakészre varázsolniuk. Ennek a munkafolyamatnak számos veszélye lehet, főleg akkor, ha nem állnak rendelkezésre megfelelő eszközök.
Bizonyos esetekben nem elegendők az éles kések, sőt, kifejezetten veszélyesnek bizonyulnak. A csontos húsok darabolásánál könnyen megszaladhatnak a kések, így máris megtörténik a baj. Nagyon fontos, hogy ezek a balesetveszélyes szituációk el legyenek kerülve, ugyanis számos kellemetlen bonyodalom származhat ebből.