- Újdonságok
- Akciók
- Alkatrészek
- Aszaló gép
- Bárgép
- Berkel szeletelőgépek
- Botmixer, merülőmixer
- Burgonyakoptatók
- Carpigiani tejszíngép / Carpigiani tejszínhabgép
- Csontfűrészgépek
- Dick Termékek
- Egyetemes konyhagép
- Elektromos késélezők
- Fekete tálca (műanyag/melamin)
- Forró csoki gép
- Főzőüstök
- Főzőzsámolyok
- Grillcsirke sütő
- Használt berendezések
- Húsdarálók
- Húshorgok
- Húsipari gépek
- Hústőkék
- Hűtéstechnika
- Hűtőkamra
- Indukciós főzőlap (Beckers)
- Ipari konzervnyitó
- Ipari mikrohullámú sütők
- Ipari mosogatógép
- Jégkásagépek
- Jégkockagép
- Kávégépek,kávédarálók
- Kenyérszeletelő gép
- Keretes csontfűrészek
- Kés sterilizálók
- Kézi fóliázó gép
- Kézszárító
- Kitchenaid gépek
- Kolbásztöltők
- Kontaktgrillek
- Konyhai eszközök
- Lágysajtreszelő gép (MOZZARELLA-TRAPISTA)
- Lánckesztyűk,lánckötények
- Látványsütő
- Mákdaráló
- Melegentartó vitrinek
- Mérlegek
- Mikrohullámú sütők
- Olajsütők
- Palacsinta és gofri sütők
- Paradicsom passzírozó
- Parmezán sajt reszelő, húsdarálóval
- Pizzakemencék
- Planetáris mixerek
- Rational kombipároló sütők
- RMGastro kisgépek
- Robot Coupe
- Rostlapok
- Rovarcsapda
- Rozsdamentes bútorok
- Rozsdamentes inox tálcák
- Sanelli Ambrogio kések, mágneses késtartók
- Sous Vide
- Stöckel termékek
- Szalamanderek
- Szeletelőgépek
- Talsa Gépek
- Tésztadagasztók
- Toaster
- Tridentum termékek
- Ugolini Italhűtő
- Unox gőzpároló sütők
- Vágólapok különböző méretekben
- Vákuumfóliázó gépek
- Vízlágyítók
- Zöldségdarabolók
Egyetemes konyhagép
Egyetemes konyhagépek: alapdarabok a konyhában
Mi kell ahhoz, hogy egy konyhában minden úgy menjen, mint a karikacsapás? Érdemes körültekintően megválasztani a konyhafelszerelést és olyan eszközökkel, gépekkel dolgozni, amik eleget tesznek a feladatuknak. Tehát nem hátráltatnak, hanem éppen ellenkezőleg, lehetővé teszik, hogy egy étel előkészítési, elkészítési ideje jelentősen lerövidüljön, a minősége jobb legyen, az elkészítés energiatakarékosabbá váljon. Erre valók a modern egyetemes konyhagépek is.
Az egyetemes konyhagépek segítségével sokkal gyorsabbá, egyszerűbbé és precízebben kivitelezhetővé válik a különféle élelmiszerek, alapanyagok és hozzávalók feldolgozása. Aprítás, szeletelés, pürésítés, darálás: ezek mind olyan részfeladatok, amiket lelkiismeretesen kell elvégezni, különben a töltelék, a tészta, vagy az étel nem olyan lesz, amilyennek lennie kell!
Ezek azonban még mindig csak apró szeletei a konyhai feladatok nagy tortájának! Ott van még a keverés, a dagasztás, a habverés vagy a húsfeldolgozás is! Ezeket mind egyszerűen kivitelezheti egy megbízható egyetemes konyhagéppel!